Rise of Kingdoms Mulan Becerileri Nasıl İlerlenir

        Mulan genel olarak karışık orduda ikincil komutan olarak kullanılır bunun nedeni Jeanne gibi olduğu kıtayı ve etrafındaki birimlere sağlık saldırı ve savunma verir bu komutanı bir diğer kullanabileceğiniz alan ise barbarlara saldırırkendir. Bunun nedeni önemli deneyim bonusu olmasıdır.


        İlk becerisini 5 yapmanızı öneriyorum bu tarz komutanlar için intikal hızı çok önemli değildir bunu nedeni genelde kanyonda kullanılır. İlk özelliği bizim için önemlidir 5 yaparsanız öndelik ettiği birliklere ve çemberin içindeki birliklere %15 saldırı, savunma ve sağlık bonusu verir.


        2. becerisini de 5 yapabilirsiniz 5 yaparsanız düşmanlarınızın hasarını %5 ve öfkesini 100 birim azaltır becerileri çok daha geç yüklenir.


        Üçüncü beceri deneyim içindir 5 verildiğinde %95 her iki komutana da beceri verir. Barbarlara saldırırken komutanlarınızın seviyesini çok daha hızlı arttırmanıza yarar. Eğer barbarlara saldırırken bu komutanı kullanacaksanız bu beceriyi de 5 yapın.


        4. becerisi de gerçekten önemlidir 5 yaparsanız saldırı bonusuna %20 ve ikincil komutan olarak görev yaparken düşmanınızın alınan hasarını tüm kaynaklardan %20 arttırır.


        İlk beceride %15 olan saldırı savunma ve sağlığı %20 ve intikal hızını da %30 arttırıyor. Dediğim gibi intikal hızı çok önemli olmasa da ilk beceri gerçekten çok önemli.

Yorumlar