Rise of Kingdoms Altın Krallık Etkinliği

         Altın krallık etkinliğinde ulaştığınız her 4 katta ödül kazanırsınız efsanevi ekipman parçaları gibi gerçekten önemli ödülleri vardır size bu etkinliğin en temel özelliklerini anlatacağım.


        Etkinliğe giriş yaptığınızda ordunuzu oluşturuyorsunuz bu ordunuzu bir daha değiştiremezsiniz ileride ödüllerde size yeni ordular geliyor örneğin 300 saldırı gücüne sahip charles ve sun tzu gibi her istediğiniz orduyu ekleyip çıkarabiliyorsunuz. İlk ordunuz sizin normalde sahip olduğunuz askerlerden oluşturuluyor.


        Bir sonraki kata çıkmak için her kattaki lideri yenmeniz gerekiyor bulduğunuz altınları her 4 katta bir alacağınız gerçek ödülle beraber dükkanda kutsal eserler satın alabilirsiniz sisleri açmak için o sisin yanındaki askerleri öldürmelisiniz.

        Sislerden çarkıfelek gibi altın para efsanevi ekipman veren şeylerin yanında tüm birliklerin canını arttıran şifa yeri türlü kutsal eserler daha fazla altın para vb ödüller alırsınız.


        Kutsamalar yendiğiniz ordudan elde edilebilir etkinlik sonuna kadar ordunuz için daima geçerli yeteneklerdir buradan istediğinizi seçebilirsiniz.


        Her 4 katta alacağınız ödülün yanında dükkan ile kazandığınız altın paralarla kutsal eser satın alabilirsiniz en fazla 9 kutsal esere sahip olursunuz kutsal eserler örneğin o kattaki birlik liderini gösterme bir ordunun canını %5 arttırma bir orduya %30 canını azaltma gibi türlü özellikleri vardır. 

        Ayrıca sisleri açtığınızda ordu kazanabileceğiniz yerlerde seçim yaparak istediğiniz orduyu seçersiniz. Altta kırmızı renkli yerde ordunuzu ayarlayarak istediğiniz birimi savaşa sokar istediğiniz birimi çıkarabilirsiniz.

    

Yorumlar