Rise of Kingdoms Geçitler Hakkında

         Oyuna ilk başladığınızda yani yeni oluşan bir krallığa ilk geldiğinizde haritanın sadece kenarlarına yerleşebilirsiniz ortalarının kapalı olduğunu görürsünüz bu ortadaki alanlar geçitlerle kapalıdır bu geçitler krallığın oluşumundan belli bir gün sonra açılır ve ortadaki yerlere göç ederek çok daha fazla kaynak toplarsınız.


        Geçitlerin ne zaman açıldığını burada görebilirsiniz seviye 1, 2 ve 3 olmak üzere 3 geçit açılır geçit sayısı her seferinde 6 7 adettir daha fazla ya da az olabilir.

        Geçitlerin en önemli özelliği örneğin seviye 2 geçitler açılır açılmaz bir birlikteyseniz ve birliğinizle aldığınız her geçit başına birliğin tün üyeleri ödüller kazanır bir geçitin ödülü benim aldığım zaman 2 bin cevher, 50 adet 30 dakikalık hızlandırma ve bir sürü kaynaktı gerçekten oyunun başında inanılmaz bir ilerleme sağlayabilirsiniz yani krallığın en güçlü ittifaklarının içinde olmaya çalışın.


        Geçitleri elinizde bırakarak diğer ittifakların kıtaların geçmesini engelleyebilir bu geçitlere takviye yollayarak bir çeşit kale olarak kullanabilirsiniz.

        Haritanın en verimli yerleri ortasıdır kaynak noktaları 6. seviyeye kadardır oyunun ortasında bu kaynaklar hep 5 veya 6 seviyedir örneğin 4. seviye bir gıda 360k kaynak iken 6. seviye bir gıda 1 milyon kaynağın üzerindedir tek seferde çok daha fazla kaynak toplarsınız.


Yorumlar