Rise of Kingdoms I.Frederick Becerileri Nasıl İlerlenir

         Jül Sezarla beraber veya Scipio Africanusla beraber kullanılan piyade komutanı Frederick en başlarda kullanabileceğiniz yani yaklaşık 3 ay bir komutandır. 3 aydan sonra yavaş yavaş kullanılması bırakılsa da yine de uzun bir süre kullanacağınız bir komutandır.


        İlk becerisi 5 yapılınca sonraki 3 saniye boyunca her saldırı %80 ihtimalle hedefe ekstra 800 hasar verir ilk becerisini 5 yaparak ilerliyoruz.


        Tank komutanlarının önemli özelliğinden biri olan iyileştirme faktörü de önemli bir özelliktir ikinci becerisini de 5 yapmadan başka bir yıldız vermiyoruz. 5 yapılınca %10 ihtimalle hafif yara alan birliklerden 1000 tanesini iyileştirir.


        Bu beceri eğer şehirlere çok saldıran biriyseniz ve şehirlere saldırırken daha iyi komutanlarınız yoksa kullanabileceğiniz bir yetenektir eğer şehirlere saldırmıyorsanız 4. beceriyi de direk açabilirsiniz. 3. beceri 5 yapınca başka bir valinin şehrine saldırırken verilen tüm hasarı %10 arttırır.


        Yine tank komutanlarında olan bir özelliklerden biri kıta kapasitesi bonusu tankınız ne kadar dayanırsa ordunuz o kadar güçlü olacağından fazla asker olması çok önemlidir. 4 beceri 5 yapılınca lota kapasitesi bonusunu %15 arttırır.


        İlk beceri bildiğiniz gibi %80 ihtimalleydi 5. beceri bu ihtimali %100 yapıyor yani beceri yüklendiğinde sonraki 3 saniye boyunca hedefe %100 800 hasar veriyor.

Yorumlar