Rise of Kingdoms Jül Sezar Becerileri Nasıl İlerlenir

         Hepiniz Roma'nın en iyi zamanlarından olan Jül Sezar'ı görmüşsünüzdür. Oyundaki yapısı Scipio Afrcanus'a benzer tank bir yapısı vardır yetenekleri Scipio Africanusla eşittir (liderlik, işgal ve saldırı) şimdi becerilerinin nasıl ilerlenmesi gerektiğine bakacağız.


        İlk becerisin 5 yapmadan yıldız vermemeliyiz çoğu komutan gibi Sezarında ilk becerisi çok önemli 5 yapınca beceri aktif olduğu zaman sonraki 5 saniye boyunca %20 arttırılmış saldırı ve savunma ve %30 arttırılmış hasar kazanır gerçekten önemli bir özellik.


        İkinci beceri de saldırı ve savunmayla alakalıdır yine önemlidir bu beceriyide 5 yapıyoruz 5 yapılınca kıtalar %10 daha az hasar alır kıtaların sayısı %60 altına indiğinde %10 ihtimalle 3 saniye boyunca alınan hasarı %30 azaltır.

        Eğer para yatırmıyorsanız komutanları 5-5 yapmak gerçekten çok zordur eğer isterseniz ilk becerisini 5 yaptıktan sonra tüm becerileri açabilirsiniz.


        3. beceri daha çok kalelere saldıranlar için önemlidir yağma veya oyuncuların kalelerine çok saldıran biriyseniz bu yeteneği  de 5 yapıyorsunuz eğer kalelere saldırmayan biriyseniz direk 4. beceriyi de açın. 5 yapıldığında %10 ihtimalle 3 saniye düşmanın savunmasını %30 düşürür.


        Tank komutanların en belirgin özelliklerinden biri ise kıta kapasitesi arttırmadır bu yeteneği 5 yaptığınızda kıta kapasitesini %15 arttırır.

        Eğer kalelere saldırmayacaksanız ilk iki becerisinin 5-5 olması bu komutanı sizin için neredeyse full yapacaktır.


        5. becerinin tek eklediği hedefe doğrudan 400 hasar daha verirsiniz tüm beceriler açıldığında bu beceriyi de aktif edebilirsiniz.

Yorumlar