Rise of Kingdoms Karuak Seremonisi Etkinliği

         Karuak seremonisi etkinliği çeşitli ödüller kazandıran özellikle efsanevi komutan heykeli ile cevher kazanabileceğiniz bir etkinliktir kesinlikle sonuna kadar yapmanızı öneririm. Şimdi etkinliğin nasıl yapıldığına göz atalım.


        İlk başta daha hiç kolaya girmediyseniz ve belli bir skor yapmadıysanız kolaya girmelisiniz zorluk seviyesi arttıkça ödüllerde artar.


        Bu etkinlik birlikle de yapılabilir ama birlikle yapılabilmesi için belli bir kişinin belli bir seviyede olması gerekir.

        Seviye birden başlar seviye 1 udoru yendiğinizde seviye 2 udor gelir canlandırdığınızda 1 saat boyunca kalır 1 saat sonra hala udora saldırıp mağlup etmediyseniz tekrar canlandırmanız gerekir.


        İsterseniz normal saldırabilir isterseniz birliğinizle beraber toplu saldırabilir isterseniz de birliğinizden başka birisi udora saldırdığında sizde katıldıysanız mavi işaretli ile yardım ordusu çağırabilirsiniz.



        Etkinlik sonunda hangi seviyeye ulaştıysanız o ödülü kazanırsınız ayrıca her 5 seviyede bir o ödülü alırsınız örneğin 30. seviyeye ulaştığınızda o ödülü alır ve etkinliği burada bırakırsanız yani 31. seviyeye udora saldırmazsanız etkinlik sonunda 30. seviye hazineyi tekrar alırsınız.

Yorumlar