Rise of Kingdoms El Cid Becerileri Nasıl İlerlenir

         Okçu komutanı olan El Cid diğer birimlerle de kullanabileceğiniz çok yönlü bir komutandır Yi Seong kadar olmasa da El Cid de azımsanmayacak kadar güçlüdür. Okçu çok yönlülük ve beceri yetenek bölümleri vardır şimdi becerilerine geçelim.


        İlk becerisi gerçekten önemlidir alan hasarı değil doğrudan hasarı vardır 5 yaptığınızda doğrudan bir kişiye 1000 hasar verir.

        


        İkinci becerisi de çok önemlidir 5 yaparsanız önderlik ettiği birimlerin ek hasarını %10 ihtimalle yine 1000 arttırıyor.


        El Cid'i savunma da kullanmanızı önermiyorum kullanırsanız bile ikincil komutan olarak kullanın ama düşük bir ihtimalle o yüzden 3 beceri den sonra 4. beceriyi de açın. 3. beceriyi 5 yaptığınızda okçu savunma bonusu %20 intikal hızı bonusuna da %15 veriyor.


        Okçulara pek intikal hızı gerekli değil genel olarak kanyonda ve 4 kıta çıkacaksanız koruyarak gidin çünkü çoğu kişi süvari oynadığından hedefi oluyor ama 4. beceri deki yine hasar bonusu önemli

        4. beceriyi 5 yaparsanız birimleriniz %50 altına düştüğünde %25 hasar ve intikal hızı bonusu veriyor.


        El Cid'in 5. becerisi yeni bir beceri bu beceri %5 arttırılmış saldırı ve savunma ve piyade birimlerine ekstradan %2 hasar veriyor.


Yorumlar