Rise of Kingdoms Hannibal Barca Becerileri Nasıl İlerlenir

         Vıp ile gelen Hannibal Barca Africanus veya Caesar gibi tank ve şehirlere saldırırken önemli bonusları olan bir komutandır. İşgal liderlik ve saldırı ağacı bulunur. Şimdi Barca'nın becerileri nasıl ilerlenmeli göz atacağız.


        İlk becerisi çoğu komutan gibi önemlidir bu beceriyi 5 yapmadan geçmiyoruz 5 yaptığınız zaman hedefe doğrudan 400 hasar verir ve 5 saniye boyunca hasarını ve savunmasını %25'er azaltır doğrudan hasarı az gibi görünse de diğer özellikleri onun açığını kapatıyor.


        İkinci beceriyi gördüğünüzde bu komutanın karışık orduyla kullanılması gerektiğini anlıyorsunuz ikincil komutan olarak ise AEthelflaed veya Mulan kullanabilirsiniz.

        İkinci beceriyi 5 yaptığınızda orduda 2 birim varsa hasarı %5 3 birim varsa %10 artttırır.


        3. beceri ise gerçekten önemli ama bu beceri şehirlere saldırırken aktif oluyor eğer şehirlere çok saldıran ve bu komutanı aktif kullanacaksanız bu beceriyi de 5 yapmadan geçmeyin.

        3. beceriyi 5 yaptığınızda %10 ihtimalle yaralanan birlikleri 1000 adet iyleştirir.


        4. beceri tank komutanlarının genel özelliği 5 yapıldığında kıta kapasitesini %10 arttırıyor bunun yanında eğer birlik bölgesi dışındaysanız(bayrakların olduğu farklı renklerde ki alanlar) hasar bonusunu %15 arttırıyor.


        5. beceri ilk beceriye bir özellik daha ekliyor yelpaze şeklinde bu özellik 3 hedefe 300'er hasar veriyor 5. beceri ile Hannibal Barca gerçekten çok güçlü oluyor eğer tüm becerileri 5 yapar ve 5. beceriyi de açarsanız çok işinize yarar.

Yorumlar