Rise of Kingdoms Mehmet Becerileri Nasıl İlerlenir

         Rise of Kingdoms'ta Osmanlı komutanları iki tanedir. Bunlar Osmanlı medeniyetini seçerseniz destansı özel komutanı Osman ve efsanevi komutanlar arasında olan Mehmet. Mehmet tüm birimlerle kullanabileceğiniz yani becerilerinde okçu piyade veya süvari gibi sadece o  birimler için etkiler olmayan bir komutandır ama bu komutan daha çok şehirlere saldırırken çok güçlüdür normal meydan savaşlarında normal bir komutandır. Liderlik, işgal ve beceri ağacı vardır. Şimdi Becerileri nasıl ilerlenir göz atalım.


        İlk becerisi gerçekten önemlidir. Önemli bir doğrudan hasar ve ek hasar verir eğer 5 yaparsanız 5 hedefe 1150 hasar verir ama ilk hedefe 1150 ondan sonraki hedeflere %15'er azalarak hasar verir. Ek hasarı da eğer başka bir valinin şehrine saldırıyorsanız devreye girer hasar faktörü(700).


        İkinci beceri de gerçekten önemlidir 5 yaparsanız %20 saldırı ve beceri hasarı bonusu verir.


        3. beceri başka bir valinin şehrine saldırırken %10 ihtimalle 1000 hasar verir.


        4. beceri tank komutanların özelliklerinden olan kıta kapasitesi bonusu %10 arttır ve toplu saldırı başlattığınızda toplu saldırı kapasitenizi %10 arttırır.


        5. becerinin özellikleri ilk başta 1150 olan hasarı 1350 yapıyor ve ayrıca başka bir valinin şehrine saldırırken şehir garnizonu ve gözetleme kulelerine %50 ihtimalle 500 hasar verir.


Yorumlar