Rise of Kingdoms Yeşil(Üst Düzey) Komutanlar

         Rise of Kingdomsta 4 adet yeşil(üst düzey) komutan bulunur en kolay açabileceğiniz ve yükseltebileceğiniz komutanlardır genel olarak bir tanesini yükseltmenizi öneririm ve bu yükselteceğiniz keskin nişancı kadın olabilir bunun nedeni barışı koruma ağacının olması ilk başta komutanları yükseltmek için barbarlara saldırmaya ihtiyaç duyacağınızdan onu 30. seviyeye getirebilirsiniz. Üst düzey komutanların 5. becerisi olmaz yani toplam 4 becerileri vardır. Şimdi tüm üst düzey komutanları inceleyelim


        Tavsiye ettiğim komutan budur barışı koruma ağacını yapabildiğiniz kadar ilerleterek kullanabilirsiniz. Okçu barışı koruma ve yetenek bölümleri vardır. İlk iki becerisini 5 yapmanızı öneririm ilki doğrudan hasar verirken ikinci becerisi barbarlara hasarı arttırıyor.


        Şehir bekçisini yükseltmenizi önermem bunun nedeni ilk beceri normalde komutanların hasar vb beceriler olur bu komutan savunma bonusuna %15 veriyor ilk başta kalenize saldırı almanız çok nadirdir alsanız  bile bu komutan olsa da tutamazsınız yani yükseltmenizi önermem.


        Senturyon entegrasyon toplama ve saldırı yetenek bölümleri olan bir komutandır belki kullanabilirsiniz ama keskin nişancı kadın kadar kullanışlı olmadığından bu komutanı da önermiyorum.


        Süvarileri çok seven ve sık sık kullanan biriyseniz ilk başta bu komutanı kullanabilirsiniz süvari ağacına gidersiniz becerilerinde süvari gücü ve intikal hızı arttıran özellikler bulunur.


Yorumlar